Jak odstranit najednou vybrané fotografie ze všech zařízení Apple

S rostoucím počtem zařízení Apple v našich domácnostech je náročné spravovat obsah napříč všemi vašimi zařízeními. Takže pro ty z vás, kteří se zajímají, jak odstranit všechny fotografie z iCloudu najednou (spolu se všemi vašimi zařízeními), máme odpověď. V tomto rychlém článku vám ukážeme, jak můžete pomocí nabídek služeb společnosti Apple mazat vybrané fotografie ze všech zařízení Apple najednou, a to najednou!

Mnoho uživatelů stále spravuje své fotografie staromódním způsobem. Spravují to buď na každém ze svých zařízení Apple, nebo ke sdílení fotografií používají Photo Stream. Tento ruční proces často vytváří problémy se synchronizací. Když odstraníte fotografii z jednoho ze svých zařízení Apple, musíte přejít na každé ze svých zařízení Apple a poté obrázek ručně odebrat. To je opravdu bolestivé.

Související články

  • Zálohujte fotografie z iPhone pomocí iCloud Photo Library
  • Nelze zavřít knihovnu fotografií? Zasekli jste se zavřením zprávy z knihovny? Opravte to dobře!
  • Zálohujte své fotografie z iPhonu nebo iPadu a vše ostatní

Mysli na iCloud Photo Library!

Lepším způsobem v dnešní době je používat integrovanou iCloud Photo Library od Apple. Díky této funkci iCloud je velmi snadné synchronizovat všechny vaše fotografie a videa na všech vašich zařízeních Apple.

Malá částka, kterou utratíte za získání úložiště na iCloudu, se vám několikanásobně vyplatí s časem, který ušetříte při přemýšlení o správě a ukládání fotografií. Pokud jste tak ještě neučinili, je nejlepší si pořídit měsíční úložiště na iCloudu.

Chcete-li nastavit funkce synchronizace fotografií, zapněte Fotky na iCloudu na všech zařízeních. Počkejte, až se vše nahraje do cloudu, a poté vypněte Photo Stream.

Odstranit vybrané fotografie ze všech zařízení Apple najednou: Kroky

  • Na iPhonu nebo iPadu začněte klepnutím na Nastavení> iCloud
  • Dále klepněte na Fotky a zapněte iCloud Photo Library
  • Povolte Optimalizovat úložiště iPhone, aby se vaše původní fotografie a videa v plném rozlišení ukládaly na iCloud a váš iPhone ukládal pouze optimalizované verze. Samotné toto rozhodnutí šetří na iDevice spoustu místa.
  • Počkejte, než se Fotky synchronizují s vaším iPhone / iPad a iCloud
  • Pokud jste proces dokončili, můžete se přihlásit tak, že se přihlásíte na icloud.com pomocí svých přihlašovacích údajů a zkontrolujete nahrané fotografie.
  • Na Macu nebo MacBooku klikněte na > Předvolby systému> iCloud a vyberte Photios. V možnostech zapněte iCloud Photo Library.
  • Jakmile se všechny fotografie úspěšně nahrají do vašeho iCloudu, můžete v nastavení deaktivovat možnost „Nahrát do mého fotostreamu“.

Přesunutím fotografií ze všech vašich zařízení Apple do knihovny fotografií na iCloudu se automaticky synchronizují.

Jakmile odstraníte fotografii z jednoho zařízení, automaticky ji odstraní ze všech vašich zařízení Apple, která používají vaše přihlašovací údaje Apple ID.

Tato funkce je jedním z nejlepších důvodů, proč investovat malou částku do úložiště iCloud. Doufáme, že vám tento rychlý tip připadal užitečný.

Poslední příspěvky