Zadali jste nesprávný přístupový kód? Jak opravit zakázaný iPhone říká Připojit k iTunes

Říká váš iPhone, že je iPhone deaktivován, a zajímá vás, co to znamená, proč se tato zpráva zobrazuje a co s tím můžete dělat?

Pokud se zobrazí zpráva iPhone je zakázán nebo iPhone je zakázán s ikonou nebo zprávou připojení k iTunes, pak je vaše zařízení, alespoň dočasně, nepřístupné.

Ale vše není ztraceno! V tomto článku se podíváme na to, co se děje, proč je váš iPhone uzamčen a co s tím můžete udělat, abyste mohli svůj iPhone používat jako obvykle!

Proč je můj iPhone deaktivován?

Zadali jste vy nebo někdo, koho milujete, na svém iPhonu nesprávný přístupový kód?

Pokud vy nebo někdo, kdo má přístup k vašemu zařízení (zejména malé děti), jste na svém iPhonu nebo jiném zařízení iDevice příliš často zadali nesprávný přístupový kód, Apple automaticky zakáže přístup k vašemu zařízení a na obrazovce zobrazí zprávu, že váš „iPhone je deaktivován . “ V tomto okamžiku nelze telefon alespoň dočasně používat.

Tato zpráva je bezpečnostní funkce, která vám má pomoci, a to v případě, že bylo vaše zařízení odcizeno nebo je používáno neoprávněnou osobou.

Tato zpráva se obvykle zobrazí po pokusu o zadání nesprávného přístupového kódu alespoň šestkrát.

Když vidíme zprávu iPhone je deaktivován, následuje nejprve instrukce zkusit to znovu za 1 minutu nebo zkusit znovu za 5, 15, 60 minut.

V takovém případě počkejte přidělený čas, ověřte, zda zadáváte správný přístupový kód, a poté se po uplynutí této doby pokuste znovu přihlásit.

I nadále můžete uskutečňovat tísňová volání, i když telefon ukazuje, že je deaktivován

Pokud po uplynutí této doby to zkusíte znovu s jiným nesprávným přístupovým kódem, iOS vás uzamkne ještě déle - až na 1 hodinu.

Zde je uvedeno, jak dlouho je váš iPhone deaktivován, na základě počtu nesprávných zadání hesla

  • 6 nesprávných záznamů: iPhone je deaktivován. Zkuste to znovu za 1 minutu
  • 7 nesprávné: iPhone je deaktivován. Zkuste to znovu za 5 minut
  • 8 nesprávné: iPhone je deaktivován. Zkuste to znovu za 15 minut
  • 9 nesprávné: iPhone je deaktivován. Zkuste to znovu za 60 minut
  • 10 nesprávné: iPhone je deaktivován. Připojte se k iTunes

Vidíte zprávu, že je váš iPhone deaktivován a chcete se připojit k iTunes?

Když to zkoušíte deset různých pokusů, Apple vás uzamkne a váš iPhone nebo iPad je zcela zakázána zobrazí se zpráva o připojení zařízení k iTunes.

Vymaže zadání nesprávného hesla automaticky moje data?

Pokud jste dříve nastavili vymazání zařízení po deseti neúspěšných pokusech o přístupový kód, váš iOS poté automaticky odstraní všechna data z vašeho iPhonu nebo iPadu.

V takovém případě musíte obnovit ze zálohy, abyste získali svá data zpět a váš iPhone nebo iPad znovu fungoval!

Jak opravit, když jste zapomněli přístupový kód?

Pokud si nepamatujete přístupový kód, musíte zařízení vymazat.

Vymazání iPhone automaticky vymaže všechna data a nastavení uložená v daném zařízení, včetně jeho přístupového kódu.

Máte zálohu?

Pokud své zařízení pravidelně zálohujete pomocí iTunes nebo iCloud, není vše ztraceno. Můžete obnovit svá data.

Pokud svůj iPhone zálohujete pomocí iCloudu nebo iTunes, jsou vaše data uložena jinde a chráněna. Vše, co musíme udělat, je znovu připojit váš iPhone k uloženým datům.

Nezálohujete svůj iPhone nebo iDevice?

Pokud jste neprovedli zálohu než jste zapomněli přístupový kód, v současné době neexistuje žádný způsob, jak ukládat data.

Jak znovu získat přístup k vašemu iPhone po mnohokrát zadaném nesprávném přístupovém kódu

V zásadě máte tři možnosti, jak obnovit přístup k vašemu zařízení

  • iTunes (Windows a macOS Mojave a nižší) nebo Finder (macOS Catalina +)
  • iCloud
  • Režim obnovení

Možnost 1 iTunes nebo Finder

  • Pokud jste svůj iPhone / iPad dříve synchronizovali s iTunes nebo Finderem, použijte tuto možnost
  • Stačí připojit zařízení k počítači a poté synchronizovat zařízení iOS s iTunes / Finder
  • Pak zkuste zálohovat zařízení pomocí Zálohovat hned
  • Pokud nemůžete zálohovat, vyberte Vrátit Iphone.Obnovením aplikace iDevice ji nejprve zcela vymažete, takže než budete pokračovat, ujistěte se, že máte zálohu
  • Pokud můžete nejprve zálohovat, po dokončení zálohování a synchronizace obnovte zařízení pomocí Vrátit Iphone funkce
    • Podle pokynů na obrazovce vymažte svůj iPhone
    • Když iTunes vaše zařízení úplně vymaže, Apple s ním zachází jako s novým iPhone, který musíte znovu nastavit
    • Pokud se zobrazí jako možnost, vyberte možnost Obnovit ze zálohy iTunes. Můžete také vybrat Obnovit ze zálohy iCloud

Zobrazuje se zpráva o vypnutí funkce Najít můj iPhone?

Pokud se zobrazí tato zpráva, zkuste místo toho použít metodu iCloud.

Možnost 2 iCloud

  • Připojte deaktivované zařízení k napájení, aby bylo v režimu nabíjení
  • Když zařízení na dálku vymažete, zůstane aktivní zámek aktivace, který ho ochrání. K opětovné aktivaci zařízení je vyžadováno vaše Apple ID a heslo
  • Tuto možnost můžete použít, pouze pokud jste ve svém zařízení iOS povolili funkci Najít můj iPhone
  • Jednoduše navštivte web iCloud Find a přihlaste se pomocí svého Apple ID a hesla
    • Použijte svůj počítač nebo použijte tento tip, pokud používáte zařízení iOS
    • V případě potřeby klepněte na Najít iPhone a poté vyberte zakázané zařízení ze seznamu iDevices (pokud máte více než jeden)
    • Pokud nepoužíváte důvěryhodný prohlížeč, odpovězte na bezpečnostní otázky nebo zadejte ověřovací kód, který společnost Apple zasílá vašim dalším zařízením
  • Vyberte Vymazat iPhone
    • Pokud je vaše zařízení online, začne vzdálené mazání. Apple pošle potvrzovací e-mail na vaši e-mailovou adresu Apple ID. Pokud je vaše zařízení offline, vzdálené mazání začne, až bude online
    • Pokud používáte dvoufaktorové ověřování, zařízení, které jste vymazali, se odebere ze seznamu důvěryhodných zařízení
    • Když vymažete, Apple Pay se automaticky deaktivuje
    • Tato možnost vymaže vše a vyžaduje čas
  • Když je vaše zařízení zcela vymazáno, bude se s ním zacházet jako s novým iPhone
  • Až budete vyzváni, zadejte své heslo Apple ID a obnovte všechny své aplikace a další nákupy. Chcete-li obnovit zařízení ze své nejnovější zálohy iCloud, zvolte obnovení ze zálohy iCloud. Podle potřeby můžete také obnovit ze zálohy iTunes.

Možnost 3 Režim obnovení

  • Pokud jste svůj iPhone nikdy nesynchronizovali s iTunes / Finder nebo iCloud, pak je tato možnost pro vás
  • A pokud iTunes vaše zařízení nerozpozná, zkuste tuto možnost nebo pokud se vám zobrazí zpráva, že je vaše zařízení v režimu obnovení
  • Postupujte podle pokynů v tomto článku ohledně spuštění režimu obnovení
  • Jakmile je zařízení v režimu obnovení, musíte zařízení obnovit (tím se znovu vymaže vše včetně vašeho hesla)
  • Pokud ani po patnácti minutách vaše zařízení není obnoveno, proveďte znovu proces obnovení
  • Poté zařízení obnovte ze zálohy, ať už iTunes nebo iCloud

Poslední příspěvky