Jak opravit aplikaci Připomenutí zobrazující nesprávné informace

Jak opravit aplikaci Připomenutí zobrazující nesprávné informace

Zobrazuje vaše aplikace s připomenutím nebo aplikace kalendáře na vašem zařízení Apple nesprávné informace, například nesprávné počty na odznaku? Nemáte žádné události, ale odznak stále zobrazuje číslo? Máte potíže se synchronizací kalendáře nebo připomenutí na všech zařízeních Apple. Pokud dochází k některému z těchto problémů, postupujte podle níže uvedených tipů a problém vyřešte.

Jak opravit problém s počtem připomenutí ve vašem počítači Mac

Pokud se výše popsané příznaky vyskytují pouze na vašem Macbooku, postupujte podle níže uvedených kroků, dokud nebude problém vyřešen.

  1. V počítači se systémem macOS klikněte na > Předvolby systému> iCloud
  2. Zde deaktivujte kalendáře a připomenutí
  3. Počkejte minutu a poté se vraťte a povolte kalendáře a připomenutí v sekci iCloud
  4. Restartujte počítač Mac / Macbook a zkontrolujte, zda je tento problém vyřešen.
  5. Můžete se také pokusit vynutit aktualizaci aplikace připomenutí pomocí jednoduchého příkazu terminálu v systému macOS
  6. Otevřete relaci terminálu ze složky utilities a zadejte
  7. Zadejte „výchozí hodnoty, napište com.apple.reminders RemindersDebugMenu 1“ bez uvozovek
  8. Tím se v aplikaci vyvolá možnost nabídky ladění. Spusťte aplikaci Připomenutí a nyní v horní nabídce vyberte Debug> Obnovit.
  9. Chcete-li se zbavit nabídky ladění z aplikace, pomocí terminálu zadejte znovu „defaults delete com.apple.reminders RemindersDebugMenu“ bez uvozovek
  10. Ukončete aplikaci Připomenutí. Zkontrolujte, kdy aplikaci znovu spustíte.

Jak opravit Kalendáře se nesynchronizují na iPhonu / iPadu

Pokud se problémy, se kterými se setkáváte, vyskytují pouze na vašem iPhonu nebo iPadu, vyzkoušejte následující kroky a zkontrolujte, zda problém řeší.

  1. Zjevná odpověď je začněte vynuceným restartováním na vašem iOS zařízení. Pokud máte model iPhone 6 nebo starší model, stiskněte současně tlačítko Domů a vypínač a podržte je asi 10 sekund, dokud se nezobrazí logo Apple. Po restartu zařízení zkontrolujte, zda je problém vyřešen.
  2. Zkusit vynutit aktualizaci kalendářů na vašem zařízení iOS. Chcete-li tak učinit, otevřete aplikaci kalendáře, stiskněte kalendáře a zkuste aktualizovat kalendáře stažením celé stránky dolů.
  3. Klepněte na Nastavení> Váš Apple id profil> iCloud. Zde můžete pokračovat a deaktivovat kalendář / připomenutí ze seznamu aplikací. Vytvořte nový libovolný úkol ve výchozím kalendáři, např. "test". Znovu povolte připomenutí / kalendáře v nastavení iCloudu a vyberte možnost „Sloučit“
  4. Restartujte iPhone nebo iPad a spusťte Kalendáře / připomenutí a zkontrolujte, zda je problém vyřešen.
  5. Další trik, který je třeba vyzkoušet, když čelíte těmto problémům s aplikacemi, které mají možnosti synchronizace iCloud, je jednoduše odhlaste se z iCloudu na iPhonu / iPadu, restartujte zařízení a poté se znovu přihlaste. Možnost odhlásit se ze svého účtu iCloud je k dispozici v Nastavení> Váš profil Apple ID> klepněte na své Apple ID a poté vyberte „Odhlásit se“ a potvrďte.
  6. Pokud váš problém souvisí s nesprávným počtem odznaků, obdrželi jsme hlášení od uživatelů, kteří měli podobné problémy v aplikaci iMessage. Aktualizace na nejnovější iOS 11.2.2 byla zjevně opravena tento problém pro některé lidi. Možná budete chtít prozkoumat upgrade svého iOS.

Oprava, když aplikace připomenutí zobrazuje nesprávné informace

Tyto základní tipy by vám měly pomoci problém vyřešit, když vaše připomenovací aplikace zobrazuje na vašem zařízení Apple nesprávné informace.

Pokud problémy přetrvávají, možná budete chtít aplikaci odstranit a znovu ji nainstalovat z obchodu Apple a zjistit, zda řeší vaše problémy. Z nějakého důvodu může odstranění a přeinstalace aplikací při řešení problémů s uživateli vést dlouhou cestu. Další podrobnosti si můžete přečíst na webu Apple.

Další možností, kterou můžete vyzkoušet před voláním podpory Apple, je vyzkoušet „Obnovit všechna nastavení“. To však bude vyžadovat, abyste na svém zařízení iOS znovu nastavili všechna svá nastavení. Neztratíte žádná data ani obsah, ale některá vaše nastavení se mohou vrátit na výchozí hodnoty a bude vyžadovat, abyste je změnili zpět na své předvolby.

Pokud máte jakékoli dotazy, dejte nám prosím vědět v komentářích níže. Neváhejte se podělit o jakékoli tipy, které vám pomohly s řešením problému.

Poslední příspěvky